Secundair menu

Meest gelezen

Op zaterdag 16 juli organiseert Bilzerse-Waltwilder VV haar tweede BILZEN WOLLER CUP, een recreatief & competitief minivoetbaltornooi (5-5).

Dit tornooi zal plaatsvinden op het kunstgrasveld van het Sportpark Kattebverg te Bilzen.
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 10.

Iedereen is welkom: jong & oud, veteranen, dames, jeugd, zowel in clubverband of als gelegenheidsploeg. We maken er gewoon samen een gezellige voetbaldag van.

Voor meer info en/of inschrijving: wimboelen1000@hotmail.com

Op maandag 18 juli wordt de voorbereidingsperiode op het seizoen 2016-2017 met een eerste training op gang getrapt. Nauwelijks een week later later, op zdinsdag 26/07, staat reeds de eerste oefenwedstrijd gepland thuis tegen Spouwen-Mopertingen. 
Voor 'echt' wordt er gespeeld vanaf zondag 31/07. Op die dag. staat de eerste bekerwedstrijd (CrokyCup) gepland: uit tegen K. Vrijh. Herselt.

Voor het volledige voorbereidingsprogramma kan je hier terecht.

Wij nodigen u hierbij vriendelijk uit op onze jaarlijkse UITGEBREIDE BRUNCH.

Deze vindt plaats op zondag 31 juli 2016 in de kantine-terrein te Waltwilder.
De catering wordt verzorgd door 'Traiteur Jeurissen'.

Gezien wij op voorhand dienen door te geven hoeveel personen wij mogen verwachten, vragen we u vriendelijk om in te schrijven uiterlijk op woensdag 27/07 e.k.
Dit kan online via deze link.

Afgelopen zondag plaatste Bilzerse-Waltwilder zich voor de tweede ronde van de Crocky Cup (Beker van België). Neo-2de provincialer Herselt bleek een maatje te klein voor de nieuwbakken Bilzerse ploeg.

Welkom

K. BILZERSE-WALTWILDER VV.
De nieuwe fusieclub (stamnr. 0232) heeft als clubkleuren rood en blauw en treedt aan in Sportpark Katteberg - Zeepstraat te Bilzen.
Op deze website willen we onze bezoekers zoveel als mogelijk informeren over het wel en wee van onze club.

Voor opmerkingen/suggesties of vragen, gebruik het contactformulier.