Secundair menu

Meest gelezen

Wij nodigen u hierbij vriendelijk uit op onze jaarlijkse UITGEBREIDE BRUNCH.

Deze vindt plaats op zondag 26 juli 2015 in de kantine-terrein te Waltwilder.
De catering wordt verzorgd door 'Traiteur Jeurissen'.

Gezien wij op voorhand dienen door te geven hoeveel personen wij mogen verwachten, vragen we u vriendelijk om in te schrijven uiterlijk op woensdag 22/07 e.k.
Dit kan online via deze link.

Uiteraard kan u ook reserveren via de verspreide flyer, telefonisch: 0496 50 20 15 of per mail: ronban@telenet.be

Hopelijk tot binnenkort!

Pagina delen met AddThis

Nauwelijks 2 maanden geleden sloot onze fusieclub haar eerste jaar in de nationale competitie af op een gedeelde 9de plaats. De start verliep wat moeizaam, maar daarna ging alles in stijgende lijn ... tijdens het laatste periodekampioenschap werd zelfs tot de laatste speeldag nog meegestreden voor de periodetitel.
Spelers, bestuur en supporters kunnen terugblikken op een geslaagd seizoen en vanzelfsprekend zijn de verwachtingen voor het nieuwe seizoen dan ook hoog gespannen.

In het tussenseizoen draaide de transfermolen op volle toeren ... een aantal jongens verlieten onze club een aantal nieuwe aanwinsten werden aangesloten.
Een overzicht:

IN van            UIT naar
Bloemen Martijn
Bruggen Wouter
Cavus Guven
De Boevere Thijs
Di Lorenzo Dario
Duvan Mücahid
Geebelen Jo
Heleven Jarne
Lacroix Tom
Mololi Leta Joel
Sagang Klevin
Smit Alain
Staelens Kenneth
Stieners Koen
Zenullahi Arblend
SK Bree
Spouwen-Mopertingen
RC Hades
Germania Tveren (D)
Lindelhoeven
K. SK Hasselt
K. SK Hasselt
Bocholt VV
THOR Hasselt
Spouwen-Mopertingen
SK Lierse
Oosterzonen
K. SK Hasselt
Thes Sport
Spouwen-Mopertingen
  Bartoli Giovanni
Cosemans Ingmar
Dingenen Maarten
D'Ignazio Marco
Gelade Kristof
Merola Davide
Odekerken Paul
Palaia Lorenzo
Ubachs Thorsten
Vos Ben
Wagner Simon
Park FC Houitalen
E. Termien
SK Bree
Melo Zonhoven
Heur Tongeren
Park FC Houthalen
KVK Wellen
FC Helson
Spouwen-Mopertingen
FC Torpedo
FC Helson

Op maandag 13 juli wordt de voorbereidingsperiode met een eerste training op gang getrapt. Nauwelijks 5 dagen later, op zaterdag 18/07, staat reeds de eerste oefenwedstrijd gepland uit in en tegen K. SK Hasselt (terreinen Runkst).
Voor 'echt' wordt er gespeeld vanaf zaterdag 25/07. Om 19.30 u. staat de eerste bekerwedstrijd (CrokyCup) gepland: uit tegen FC Herk-De-Stad.
Indien we deze (en enkele volgende) wedstrijd(en) winnend kunnen afsluiten komen we in de 4de ronde uit tegen Lommel United ... duimen maar!
Voor het volledige voorbereidingsprogramma kan je hier terecht.


En dan is er natuurlijk de competitie. Zopas publiceerde de KBVB/VFV de speelkalender voor 4de klasse. Het zal het laatste seizoen in de huidige structuur zijn, maar daarover meer bij een volgende gelegenheid.
De reeksindeling is grotendeels dezelfde als die van afgelopen seizoen (Limburg/Antwerpen). Duffel verhuist naar reeks B en wordt samen met kampioen Beerschot en dalers Herentals, Bree en Witgoor Dessel vervangen door THES, Lille, Nijlen, Turnhout en Wijgmaal.

Bij onze eerste competitiewedstrijd op zaterdag 22/08 om 19.30 u. geven we thuis al direct partij aan nieuwkomer K. FC Nijlen.
Het volledige speelschema kan je hier raadplegen.

Interesse om een of meerdere wedstrijden bij te wonen, hier vind je alle informatie wat betreft ticketing ...

Tot weldra!

Pagina delen met AddThis

Het is intussen al enkele jaren geleden dat Bilzen gastheer mocht zijn voor een of andere Belgische topclub, maar aanstaande zondag is het weer zover!

Volgens de eigen Genkse persberichten zal Bilzerse-Waltwilder na Hasselt en Beerschot-Wilrijk als derde sparringpartner aantreden voor hun A-kern, waarbij vooral de A-kernspelers met dat ietsje minder wedstrijdritme aan bod zullen komen.

Hoe dan ook een unieke gelegenheid om beide teams aan het werk te zien en aan te moedigen.

De wedstrijd gaat door in het Sportpark Katteberg, Zeepstraat te Bilzen. Aanvang 14.30 u.

Be there!

Pagina delen met AddThis

Het lijkt nog alsof het pas gisteren was toen KBWVV zijn eerste seizoen in 4de klasse succesvol afsloot, of de nieuwe competitie staat alweer voor de deur ...

Wie had pakweg een jaar geleden durven dromen dat de kersverse fusieclub, die onverwacht en onverhoopt promoveerde zich op zulke manier staande zou houden in 's lands nationale competitie.
Ja, er moest tot de laatse wedstrijd gestrden worden, maar het resultaat mocht er dan zeker toch wel zijn: een mooie gedeelde 9de plaats met 40 punten op het conto.

Na het succes van onze eerste twee edities, kunnen we niet anders dan er ook dit jaar een vervolg aan breien.

Onze 3de voetbalquiz komt er dus aan!

Net als de vorig jaren bieden wij ook ditmaal onze deelnemers een gezonde mix aan van weetvragen, denkvragen en puzzels. En dat alles rond het thema voetbal en op een niveau waarin zowel de amateur als de meer gevorderde quizzer zijn gading kan vinden.

Welkom

K. BILZERSE-WALTWILDER VV.
De nieuwe fusieclub (stamnr. 0232) heeft als clubkleuren rood en blauw en treedt aan in Sportpark Katteberg - Zeepstraat te Bilzen.
Op deze website willen we onze bezoekers zoveel als mogelijk informeren over het wel en wee van onze club.

Voor opmerkingen/suggesties of vragen, gebruik het contactformulier.