Secundair menu

Meest gelezen

You are not authorized to access this content.

Afgelopen dinsdag bereikte ons het tragische nieuws van het overlijden van Jules Verdin.
Hij kwam om het leven bij een ongeluk tijdens een bergwandeling op vakantie in Zwitserland.

Jules was o.a. bekend van de finale van het Eén-programma Pinanti is Pinanti en voetbalde achtereenvolgens voor KSK Tongeren, STVV en Standard Luik.
Vorig jaar studeerde en speelde hij bij de Saint Leo Lions in de Verenigde Staten, waar hij nog uitgeroepen werd tot beste nieuwkomer in de voetbalcompetitie van de universiteit.

Vorige maand keerde hij terug naar ons land en tekende hij zijn aansluiting bij KBWVV, erg gedreven om zijn carrière in onze club verder uit te bouwen.
Wij zullen in Bilzen jammer genoeg nooit van zijn ontegensprekelijk talent kunnen genieten.

In naam van het bestuur en alle betrokkenen van K. Bilzerse-Waltwilder VV willen wij aan zijn familie ons medeleven betuigen bij dit verschrikkelijke verlies.

Pagina delen met AddThis

Nauwelijks 2 maanden geleden sloot onze fusieclub haar eerste jaar in de nationale competitie af op een gedeelde 9de plaats. De start verliep wat moeizaam, maar daarna ging alles in stijgende lijn ... tijdens het laatste periodekampioenschap werd zelfs tot de laatste speeldag nog meegestreden voor de periodetitel.
Spelers, bestuur en supporters kunnen terugblikken op een geslaagd seizoen en vanzelfsprekend zijn de verwachtingen voor het nieuwe seizoen dan ook hoog gespannen. Lees meer about Seizoen 2015-2016

Wij nodigen u hierbij vriendelijk uit op onze jaarlijkse UITGEBREIDE BRUNCH.

Deze vindt plaats op zondag 26 juli 2015 in de kantine-terrein te Waltwilder.
De catering wordt verzorgd door 'Traiteur Jeurissen'.

Gezien wij op voorhand dienen door te geven hoeveel personen wij mogen verwachten, vragen we u vriendelijk om in te schrijven uiterlijk op woensdag 22/07 e.k.
Dit kan online via deze link. Lees meer about Brunch

Welkom

K. BILZERSE-WALTWILDER VV.
De nieuwe fusieclub (stamnr. 0232) heeft als clubkleuren rood en blauw en treedt aan in Sportpark Katteberg - Zeepstraat te Bilzen.
Op deze website willen we onze bezoekers zoveel als mogelijk informeren over het wel en wee van onze club.

Voor opmerkingen/suggesties of vragen, gebruik het contactformulier. Lees meer about Welkom