Secundair menu

Aanleg kunstgrasterrein

 
Op 2 juli startten de werken aan het A-terrein als voorbereiding op de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld. Doelen en omheining werden verwijderd, nieuwe materialen werden aangevoerd.
Nauwelijks 2 dagen later stond alles alweer on hold.


Op dinsdag 10 juli zaten architecten, aannemer en de bevoegde stadsdiensten ter plaatse samen om een oplossing uit te dokteren voor enkele bijkomende problemen, zoals o.a. het diagonale hoogteverschil van de terreinoppervlakte. Nieuwe berekeningen bleken noodzakelijk …
Uiteindelijk werd er overeengekomen om, niettegenstaande de meerkosten (o.a. omwille van noodzakelijke bijkomende klinkerwerken), het project verder te zetten. 

De definitieve werken starten op maandag 6 augustus en zullen 50 kalenderdagen in beslag nemen. De voltooiing wordt voorzien omstreeks medio september.

VOLG HIER DE ACTIVITEITEN OP DE VOET !!!

Uiteraard heeft deze vertraging ingrijpende gevolgen voor de clubwerking …

Zo zal het eerste elftal A zowel zijn vriendschappelijke oefenwedstrijden als de eventuele thuiswedstrijden voor de Beker van België niet in Bilzen kunnen afwerken. Uitwijken naar Waltwilder (of op verplaatsing spelen) zal dus noodzakelijk zijn.
Hetzelfde geldt voor de eerste thuiswedstrijden (augustus/september) van de competitie, en dat zowel voor het eerste elftal A  (3de amateur) als B (4de provinciale).
Tenslotte heeft deze vertraging ook een weerslag op de organisatie van de trainingen in de maanden juli-augustus en september. Zo zal het eerste elftal regelmatig dienen uit te wijken naar elders (Lanaken) en ook voor de jeugd zullen aanpassingen in het trainingsschema noodzakelijk zijn.

Wordt zeker vervolgd …

 

Pagina delen met AddThis