Secundair menu

seizoen 2016-2017

Nog netgeteld één week alvorens de nieuwe competitie wordt afgetrapt. De allerhoogste tijd dus om even terug te blikken naar de voorbije voorbereidingsperiode en uiteraard ook om even vooruit te kijken naar de nakende seizoensstart.

Na de spijtige degradatie van afgelopen jaar bleven er slechts zes van onze kernspelers bij de club. Deze werden aangevuld met ambitieuze jongeren uit eigen rangen en uiteraard werd er ook elders naar versterking gezocht.
Klik hier voor een overzicht van de huidige kern.

In tegenstelling tot de voorbije seizoenen, slaagde de club er dit jaar in om de derde ronde van de Beker van België te bereiken. Daarin bleek FC Seraing (1ste klaase amateurs) weliswaar een maatje te groot, maar al bij al waren onze spelers toch alweer een leuke ervaring rijker.
Voor de beker van het Gewest werd slechts wisselend gepresteerd, maar dat had uiteraard te maken met het drukke programma en het daarin nog zoeken naar het uiteindelijke basisteam waarmee de competitie zou worden aangevangen.
Vriendschappelijk konden we tussendoor genieten van leuke partiujtjes voetbal, o.a. tegen  Patro Eisden en Spouwen-Mopertingen.
Voor alle resultaten van de voorbereidende wedstrijden kan je hier terecht.

Nog één vriendschappelijke wedstrijd staat er op het programma:

ZATERDAG 27-08-2016 om 19.30 u. in het KATTEBERGSTADION

          BILZERSE-WALTWILDER VV - RC HADES

De competitiestart is voorzien voor zaterdag 02-09 uit tegen Vlijtingen VV.

Hierover later meer!

Pagina delen met AddThis